Goedkope en veilige opslagruimtes in Vaals

Klanten waarderen onze locatie en persoonlijke benadering. Daarnaast ervaren klanten de (openbare) ruimtes als schoon en veilig.

Ervaringen van klanten

“Door omstandigheden zocht ik per direct opslag. We kwamen uit bijopslagruimte-vaals. Die ons ook meteen uit de nood hielp. Super opslag ruimte voor mijn gehele inboedel. Ook voor korte periode. Alle spullen netjes zoals ze erin zijn gezet. Hele nette garage boxen. Echt een aanrader als u uw spullen in de opslag wilt zetten. Ik zal opslagruimte-vaals zeker verder aanraden. Bedankt!”

“Wegens de aanschaf van een Duitse Dog, hebben we echt plaatsgebrek gekregen. En nu hebben we toch een mooie inboedel opslag kunnen huren, echt super ! Prijs is echt zwaar in orde! Voor iedermans budget mogelijk.”

“Goeie tip voor mensen met die net een kamer te min hebben! Want dat krijg je gewoon ervoor terug.”

“Wij hadden het huis zo vol staan hier met spullen van mijn hobby , en hebben hier de optimale oplossing gevonden om de spullen van mijn hobby  op te slaan, want het huis werd er te klein voor. Het is een prima aanrader en daarbij ook nog in de buurt.”

“Wij hebben geen zolder of kelder. Nu hebben wij door deze optimale oplossing weer veel plaats in huis. Een prachtig idee ,en zeker aan te bevelen.”

naar Duitse site
naar de Duitse site

Bel ons

Telefoonnummer:
+31651291139
whatsapp opslagruimte vaals

WhatsApp

Wij gebruiken WhatsApp:

+31651291139

Mail ons

Stuur ons een e-mail
Stuur ons een bericht via messenger

Messenger

Stuur ons een bericht via FB messenger
Verschillende opslagruimtes in Vaals te huur. 24 Uur per dag bereikbaar!
Call Now Button